Prezentace

Bouda Burgers: Cesta od studentského projektu k úspěšnému businessu

Text a foto: archiv Bouda Burgers

V roce 2015 vznikl budějovický koncept Bouda Burgers jako studentský projekt Michala Brychty a Petra Hojdánka z Ekonomické fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích. Jejich vize byla jednoduchá – nabídnout napěchované a štavnaté jídlo přímo v univerzitním kampusu. Ihned v začátcích byli ovšem postaveni před svou první výzvu v podobě nedobrovolného opuštění prostoru univerzity kvůli výstavbě nového studentského klubu.

Rozvoj konceptu

Pro další působení vybrali prostory u nákupního centra OC 4Dvory, kde úspěšně fungují dodnes. "Díky přesunu do reálného konkurenčního prostředí jsme se museli naučit rychle reagovat a učit se ze svých chyb," uvádí zakladatel konceptu Petr Hojdánek.  Přesídlení k OC 4Dvory se stalo klíčovým momentem. Z toho, co původně vnímali jako křivdu, se stal katalyzátor jejich rozvoje. Spolupráce s platformou Dáme jídlo, nynější Foodorou, byla jen dalším krokem k rozšíření jejich zákaznické základny.  "Rozvoz přes portál Foodora je i v současnosti důležitou součástí našeho fungování. Díky této službě jsme schopni dodávat jídlo našim zákazníkům po celých Českých Budějovicích i do 20 minut od objednání“ zdůrazňuje zakladatel konceptu Petr Hojdánek.

Petr Hojdánek

Obr. 1) zakladatel konceptu Petr Hojdánek


Dalším milníkem v rozvoji firmy bylo otevření venkovní letní restaurace GRIL A BAR BOUDA v Chlumu u Třeboně v roce 2017. To dodalo jejich podnikání nový rozměr. Bezkonkurenční burgery a čerstvé grilované ryby si získaly srdce nejen místních obyvatel, ale i turistů. Gril a Bar Bouda uprostřed sezóny navštěvují davy zákazníků, kteří si chtějí pochutnat na opravdickém a poctivém jídle.

"Rok 2019 byl pro nás zlomový. Kvůli rekonstrukci Obchodního Centra Čtyři Dvory jsme nevěděli, zda budeme vůbec moci na místě setrvat. Naštěstí se nám povedlo vyjednat dohodu o umístění současného většího kontejnerového stánku. Měli jsme obavu, že nový prostor a kuchařské kapacity nebudeme schopni pokrýt, ale díky Vám, našim věrným zákazníkům, se tak nestalo a my fungujeme ještě lépe," dodává Hojdánek.

Kvalita na prvním místě

Kvalita jejich produktů začíná už u výběru kvalitních surovin a spolehlivých dodavatelů. Jedním z hlavních dodavatelů je Řeznictví a uzenářství Antoni. Původně rodinná firma s dlouholetou tradicí v oblasti výroby uzenin a řeznictví. Vědomi si potřeby neustálého zdokonalování, kombinují osvědčené postupy s moderními technologiemi, díky čemu zajištují konzistentní kvalitu jejich masa.

bouda tym

Obr. 2) tým profesionálů Bouda Burgers



Pro opravdové milovníky burgerů otevřela Bouda Burgers v listopadu roku 2021 Bistro a Bar Bouda, aby vytvořila místo, kde si dáte skvělý burger společně u stolu s přáteli. Heslo Bistra je „to nejlepší od nás“ a opravdu to u nich tak platí. Ještě více se zde snaží o vytvoření unikátního chuťového zážitku. Bistro Bouda je ideálním místem pro firemní nebo narozeninovou oslavu, případně jako místo pro netradiční rande.

„Z průzkumu znalosti fast foodových značek, který byl v lednu zpracován, vyplývá, že jsme se umístil jako 3. nejoblíbenější a nejznámější fast foodech v Českých Budějovicích. Další dvě firmy patří mezi celosvětové brandy. Takže nás toto umístění opravdu velice potěšilo,“ doplňuje Petr Hojdánek.

V nových barvách

Úvod roku 2024 se nesl v duchu velkých změn, kdy Bouda rebrandovala do nových barev a nové image. Díky důvěře zákazníků mohli v březnu 2024 otevřít další pobočku ve food courtu v českobudějovickém obchodním centru DOC Mercury.  Pobočka je otevřena každý všední den od 7:00–21:00 a o víkendu od 10:00–21:00. Bouda si pro Vás připravila novinku v menu ve formě snídaní, kdy se můžete kromě mnoha chutných jídel těšit také na velmi oblíbenou kávu Costa coffee, kterou mají nyní nově v nabídce.

"Díky pobočce v Mercury pevně věříme, že jsme o další krok dál na naší cestě stát se českým McDonaldem,“ uzavírá Hojdánek.


Otevrení

Obr. 3) Petr Hojdánek stříhá slavnostní pásku při březnovém otevření nové pobočky ve food courtu v DOC Mercury

Uveřejněno v tištěném vydání magazínu BUDLive dne 19.03. 2024

O konceptu Bouda Burgers

Koncept Bouda Burgers vznikl v roce 2015 jako studentský projekt Michala Brychty a Petra Hojdánka z Ekonomické fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích. Jejich vize byla jednoduchá – nabídnout napěchované a štavnaté jídlo přímo v univerzitním kampusu. Úvod roku 2024 se nesl v duchu velkých změn, kdy Bouda rebrandovala do nových barev a nové image. Díky důvěře zákazníků mohli v březnu 2024 otevřít další pobočku ve food courtu v českobudějovickém obchodním centru DOC Mercury.  Pobočka je otevřena každý všední den od 7:00–21:00 a o víkendu od 10:00–21:00. Bouda si pro Vás připravila novinku v menu ve formě snídaní, kdy se můžete kromě mnoha chutných jídel těšit také na velmi oblíbenou kávu Costa coffee, kterou mají nyní nově v nabídce.

Více: www.boudaburgers.cz

600 bouda


Další články z této rubriky:

Adraběh pro dobrovolnictví

Běháte rádi? A chcete podpořit dobrou věc? Zapojte se v květnu do letošního ročního ADRA běhu.

Ten bude probíhat jak virtuálně, ta... Více informací

Alšova jihočeská galerie vyhlásila architektonickou soutě...

Senovážné náměstí v Českých Budějovicích by mělo získat novou výzmanou dominantu. Alšova jihočeská galerie vyhlásila architektonickou ... Více informací

© Copyright 2019 Bud Media s.r.o.

Vytvořili v: